Hvordan handler du?

Trækker den kolde vind ind igennem, eller er der noget der er gået i stykker på dine vinduer og døre? Ja så er jyskbeslag.dk stedet hvor du kan finde reservedele eller friske tætningslister.

Vi sælger i anbrud og metermål uden gebyrer. Det eneste du betaler for er selve varen og fragten. Fragtpriserne ligger fra 95,00., alt efter hvilken varer og mængde der er tale om.

Tag først et kig på webshoppen, og se om du kan finde det du mangler. Har du fundet lige det du har behov for, så er det ganske let. Følg blot vejledningen, og vi sender dine beslag eller tætningslister, så det er fremme ved dig på 1-5 hverdage.

Kan du ikke finde det du mangler på webshoppen? Det findes der også en løsning på. Jysk Beslag har kontakter til de største producenter i Europa, så der er gode chancer for vi kan finde netop det du mangler.

Det bedste er at tage nogle gode billeder med og sende til os på e-mail. Husk gerne at oplyse mål på den varer du mangler. Så kontakter vi dig, når vi har set mailen. Du er også meget velkommen til at ringe til os, nogle gange er det nemmere med et telefonopkald. Vi vil rigtig gerne snakke med dig.

Find kontakt oplysninger under ”Kontakt os”